10645114_10154732653540252_4032246372670618457_n Skjermbilde 2014-10-16 kl. 17.08.04Nå er jeg endelig hjemme igjen! Jeg har omtrent ikke rukket å se meg selv i speilet de siste dagene, for alt har virkelig gått i ett! Fra cruise i Kiel til hotellopphold i Gøteborg, og fra Gøteborg med fly til Stavanger for å delta på møter og seminar. De siste to ukene har jeg tilbrakt mer tid i hotellsenger enn jeg har gjort i min egen, og jeg har sett innsiden av fire forskjellige hotellrom på få dager. Jeg elsker å reise, men samtidig fatter jeg virkelig ikke at folk orker. Jeg er helt skutt! Det har blitt lite oppdateringer på bloggen de siste dagene, så da regner jeg med dere skjønner hvorfor 😉 Jeg har aldri vært på vestlandet før, så det å få se Stavanger var ganske så fint! Vi hadde bare to korte døgn i byen, og det eneste jeg fikk se av byen var på kveldstid etter alle møter og samlinger. Det ble derfor dårlig med bilder, men heldigvis nok av opplevelser på den korte tiden. Jeg fikk hvertfall sett gamlebyen, oljemuseet, breiavatnet, domkirken, shoppingmulighetene og diverse andre seerverdigheter. Jeg rakk å spise landets verste sushi på SUSHI MAT, kjøpe verdens peneste boots på New Yorker og best av alt – mate endene i parken. Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten!

collagestav

– Spis middag på Phileas Fogg neste gang dere er i byen! Her finner du verdens deiligste lammekjøtt ♥ –