Hei, og god lørdag! I skrivende stund sitter jeg å multitasker – blogger og sminker meg. Jeg skal nemlig på fest med kollegene mine i Fresh Fitness! Vel.. Som dere kanskje har fått med dere, så har Scandic lansert et helt nytt konsept som kalles «Bloggers Inn». Konseptet ble lansert i fjor, og er svært populært blant bloggere Skandinavia over. Jeg har selv fått sett insiden av flere rom, og nylig besøkte vi konseptet på Scandic Rubinen i Gøteborg for å skrive litt om byen og selve bloggkonseptet til hotellkjeden. Hvert hotellrom er utstyrt med stor flatskjerm, ipad med nettilgang, hdmi-kabel, kamerastativ, anlegg og alt annet man måtte trenge for å jobbe med bloggen på tur. Rommene har også egne bøker om mote, skjønnhet og foto slik at et besøk på Bloggers-inn aldri blir kjedelig. Er du en blogger med æren i hovedstaden, eller bare ønsker å ta en tur til en fremmed by er dette en perfekt løsning! Rommene er sponset av hotellkjeden, så du betaler naturligvis ingenting. Du må kunne vise til blogg og statistikk i søknadsskjemaet, og gjøre rede for hva du skal bruke hotellrommet til. Søknadsskjema til landets første Bloggers-inn rom finner du på Scandics hjemmeside her!

IMG_2143 IMG_2148 IMG_2146 IMG_2112 IMG_2093