IMG_2504collage  IMG_2509IMG_2510

Deilige onsdag! I dag har jeg hatt en skikkelig selvpleie dag. Jeg har laget en deilig kyllingsalat og en deilig laks – og pastasalat, drukket masse god kaffe og lyttet til deilig musikk foran titalls tente stearinlys. Neglene er nylakkerte i fargen «ghost town» fra Kicks og leiligheten er så godt som strøken. Jeg har også hatt hyggelig selskap fra gjengen i Friends gjennom TV-skjermen mens jeg har spist popcorn og bringebærsorbet. Jeg har faktisk bodd i morgenkåpen min i hele dag, og det eneste produktive jeg har gjort er å lage noen forhåndspubliserte innlegg og svare på mail fra Drammens Tidende! De har nemlig intervjuet meg om bloggen og hverdagen min, så til helgen er jeg å finne på DT.no og i papirutgaven av lokalavisen. I morgen skal jeg på premierefesten til TV-programmet «Bloggerne» og «Sandra usensurert», så resten av dagen i dag går til garderobeforberedelser. Jeg er ALLTID over – eller underdressed på slike events, så i morgen kjører jeg på med sorte jeans, en kul jakke og fete accessories. Hva tenker du? Jeg var jo på Bloggerne-premieren i fjor, så jeg vet jo noenlunde hva jeg går til.. Fler som gleder seg til å se Eirin og resten av gjengen i sesong to av Bloggerne? Episoden får jeg sett allerede i morgen, men dere andre får se den allerede til søndagen. Tune in på TV2 Bliss klokken 20.00 ♥