Husker dere vippeextension-samarbeidet mitt med Skjønnhet – og kostekspertene? Vel, nå har ENDELIG klinikken åpnet igjen etter lang tid med flytting til nytt lokale! Denne gangen holder de til i Hokksund og har fått navnet Hokksundklinikken, og selvfølgelig annonserer de med knallgode tilbud på både vippeextensions, injeksjoner, kostholdsveiledning, voks og massasje – og i morgen har de et supertilbud under «damenes aften» hvor du får hudanalyse til kun 125 kroner! Du finner klinikken i Stasjonsgata i Hokksund, og du kan bestille time gjennom facebooksiden deres her eller på telefon 98030322 ♥ Her har jeg fått 12 millimeter beautylashes. Følelsen av å se våken ut uten å måtte sminke seg er ubeskrivelig deilig!

IMG_9039  IMG_9066

Nå er det på tide å legge macen til side og starte dagen. Det er ikke alltid lønnsomt å ha hjemmekontor, for i dag har jeg nemlig ikke gjort annet enn å sitte foran macen! I kveld er det som sagt premierefest for «Bloggerne» og «Sandra usensurert» med TV2-Bliss i Oslo, og jeg har fortsatt ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Dette regnværet setter en skikkelig brems på planene! Jeg eier faktisk ikke en eneste paraply, så dette kan bli gøy! Jeg kommer til å legge ut bilder fra festen på bloggen iløpet av helgen. I morgen skal jeg tilbake til Oslo på bloggfest for alle bloggerne i Femelle. Vi starter kvelden hjemme hos Sandra, så drar vi videre på Bloggers-inn på Vulkan før vi sjekker utelivet i tigerstaden. Vi blogges på lørdagen – mest sannsynlig med en post om intervjuet mitt i Drammens Tidende! I mellomtiden kan dere følge med på @Haugaard91!

EDIT: Vi havnet et heeelt annet sted enn i Oslo! Les mer om det i neste innlegg 🙂