God morgen! I går ble det ikke akkurat noen store bidrag fra min side. Fyllesyk som jeg var lot jeg kroppen hvile seg i sengen, og det eneste ærendet jeg hadde utenfor døren i går var matinnkjøpet på Kiwi. Stian lagde hans fyllesyke-spesial, så det ble en deilig nachotallerken på sofakanten i går. Som jeg skrev så har reportasjen om meg i Drammens Tidende kommet ut, og den har allerede blitt delt rundt på Facebook av kjente og ukjente. Ikke vet jeg om det er negativt eller positivt, men jeg holder en knapp på sistnevnte.

IMG_2517 IMG_2521

Og når vi er inne på temaet, så vil jeg gjerne få oppklart et par ting. Mange tror alle bloggere er like, og det er jeg dritt lei. Det er faktisk ikke alle bloggere som spiller på utseende, og det er ikke sånn at alle rosabloggere er fullproppet av botox, silikon, restylane og betakaroten. Og selv om mange er det – hvem er du til å si at disse menneskene er dummere enn deg? Mange er høyt utdannet (gjerne høyere utdannet enn de uvitende idiotene i kommentarfeltene) og jobber med dette på heltid. Mange er utdannet journalister, og har som jeg, innsett at man må finne nye kanaler å tjene penger på fordi det ikke er plass til alle nyutdannede på jobbmarkedet. De fleste som tjener penger på å sitte hjemme i stuen sin å skrive er faktisk jævlig smarte – fordi de har gjort noe riktig – og jeg er faktisk helt sikker på at alle blogghaterne er misunnelige folk som har innsett at de er stuck i den kjipe drittjobben sin resten av livet, og at muligheten for å oppfylle drømmen om å bli sanger, modell eller rockestjerne er over for lengst. I dag fikk jeg min første negative kommentar på facebooksiden til Drammens Tidende, og det er så morsomt å se en eldre mann kritisere en 23 år gammel jente som rocker hobbyen sin som jeg gledelig vil påstå jeg gjør. Hadde alle nettrollene brukt like mye tid på å lage en egen blogg istedenfor å hetse andre i kommentarfeltet hadde de sikkert hatt Fotballfrues inntekt nå. Så hvem har rett til å kritisere oss? Svaret er ingen. Vi er alle like, med forskjellige interesser. Skal jeg kritisere deg og kalle deg en kjip hipsterkjerring fordi du bryr deg om strikking og trolldeig istedenfor mote og skjønnhet? Makes no sense. Det går begge veier folkens, husk på det. Bak tastaturet sitter det et menneske som deg. Et menneske som ler når hun er glad, gråter når hun er lei seg og som alle andre har perioder i livet hvor ingenting går som planlagt. Løft hverandre opp istedenfor å dra hverandre ned – det er faktisk ganske lett, og jeg tror du blir et lykkeligere menneske om du er positiv og glad på andres vegne istedenfor å spre negativitet. Det skal ihvertfall jeg bli bedre på 🙂 God søndag – og lov meg at dere ser videoen under før dere lukker denne fanen ♥