IMG_2539

1. DET NYE som jeg endelig har begynt å abonnere på. Jeg elsker dette bladet og syns de er flinke til å velge temaer og folk å skrive reportasjer om. For ikke å snakke om hvor nyskapende de er som lagde Det Nye-jenta! 2. Strømpebukser fra Pierre Robert. Oktober er den måneden man bruker mest strømpebukser om man ser bort ifra desember og juleborssesongen, og jeg elsker disse med hold-in effekt. 3. Billion Dollar Brows fra Coverbrands. Jeg har riktignok tatovert brynene mine denne måneden, men de gangene jeg ønsker mer fylde og farge gjør denne jobben. 4. Perfecting face kost fra BareMinerals – den beste foundationkosten jeg noensinne har prøvd! 5. Beautypearls fra Swiss Clinic. Denne fortjener et eget blogginnlegg, og det skal den få iløpet av uken! 6. BareSkin foundation fra BareMinerals – House of Beauty, Oslo. Dette er uten tvil den beste foundationen jeg noensinne har prøvd. Den dekker alt av urenheter, røde flekker og kviser, og er drøy i bruk. Dessverre har jeg litt oljete hud, så den holder ikke ut hele dagen – MEN det gjør den sikkert når jeg finner en matchende primer 😉 Jeg har min i fargen NUDE09! 7. Emma S. facial mist! Denne vekker huden min iløpet av dagen og holder den fuktig når jeg er på farten eller har hjemmekontor med utallige timer foran datamaskinen. Favoritten er fortsatt den grønne flasken med hvit organisk te fra Maya Water, men denne er en god nummer to! 8. Argan night serum fra Marina Miracle. Denne har jeg skrevet om tidligere. Jeg bruker denne to-tre ganger i uken på kveldstid og den fukter, peeler og pleier huden slik at den er glatt og glødende når jeg våkner. 9. Boots fra Footway. Bare se hvor utrolig kule de er! Slangeskinn, nagler og gulldetaljer. Trendy og SÅÅ meg!