Hovefestivalen, min beste venn. Du har gitt meg glede, fylleangst, humor, lykke, bekjentskap og nå – sorg. At du skal legges ned er ikke til å tro – faktisk så nekter jeg å tro det. Hove har gått i underskudd hvert eneste år, og jeg nekter å tro at dette er slutten. Noen må ta opp prosjektet og sette i gang snart, for jeg vil nemlig være hoveblogger enda ett år. Det var selvfølgelig gøy på Roskilde også, men ingenting kan måle seg med Hove, tacobaguett, amfiscenen og havgløttcampen. Arendal, fyllemat på McDonalds og nattbading, nakne, på rullesteinstranda på Tromøya. Vannpiperøyking til soloppgang, nachspiel i playstationcampen, fotball med pepsimax-teamet på kunstgressbanen og øl på rockebula. Her er et lite bildedryss fra mitt fjerde år på Tromøya. Dere som ikke fikk opplevd dette har virkelig gått glipp av noe. Faen at regjeringa ikke bare kan spytte inn litt mer penger til kulturlivet. Det er snakk om hva – tre millioner?

kufe  festivalspirit9 purk festivalspirit5 festivalspiritt 20140702-185226-67946365.jpg  20140629-132711-48431858.jpg

#håpforhovefestivalen ♥