Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å ikke trenge å bruke sminke! I dag har jeg satt på vippeextensions hos Hokksundklinikken, og for tre uker siden fikk jeg nye bryn av Biotek Scandinavia. Jeg sparer så utrolig mye tid på dette, og kan faktisk sove hele tyve minutter lenger – hver eneste dag. Det eneste jeg trenger er litt pudderfoundation fra BareMinerals, så er jeg good to go! På disse bildene har jeg altså NULL sminke på, og jeg kan la huden hvile fler timer i døgnet enn jeg følte meg komfortabel med tidligere. Close-up bilder av vippene får dere i morgen! Liker helst å ta bilder i dagslys, og i morgen kommer Anniken fra A&B foto for å ta outfit-bilder av meg, så da kan vi slå to fluer i en smekk! Hva syns dere? Har dere testet permanent make-up eller vippeextensions før? ♥

IMG_2583IMG_26092

– Sponsede behandlinger –