God morgen, snøfnugg! Thats right. Jeg visste allerede i går hva jeg skulle ha på meg i dag, så jeg tok bildene med en gang i tilfelle været i dag ikke skulle passe seg for en outfitpost. Hadde jeg rett eller? I dag bøtter det ned med tørr snø fra åpen himmel, og det er pisskaldt! I natt måtte jeg faktisk sove med de baggy klærne til samboeren – for ikke å snakke om at jeg måtte stå opp klokken to på natten fordi jeg var sulten. Matvrak, jeg? Det ble med andre ord dårlig nattesøvn på yours truly, men hva kan vel ikke repareres med kaffe og litt rock? I dag er det nemlig In Flames konsert i Oslo, og jeg er så heldig som har verdens beste venninne som har kjøpt billett til meg i gave! Sannheten er at jeg ikke har hørt på dette bandet siden storhetsperioden i 2005-2008, men hva gjør vel det? Jeg får bare holde kjeft når de spiller de siste albumene og gaule ekstra høyt når de slår til med gamle hits. Jeg er hvertfall klar! Er du In Flames-fan kan du hooke deg up med @Haugaard91 på snap og insta, så lover jeg å legge ut noen fine videoer ♥

_DSC4143 _DSC4141 _DSC4137 _DSC4119