God morgen! Er det lov å si etter klokken ett? Jeg havnet selvfølgelig på byen i går også, etter stor overtalelse fra min kjære, så nå sitter jeg altså her med en heftig to-dagers fyllesyke på lik linje som forrige helg. Vi var på konsert i går også, og Legends spilte gamle 80-talls slagere på Buddy! Det ble øl, hvitvin, irish-coffee og god stemning, og jeg ble bedre kjent med mennesker jeg fra før av så på som ganske så fantastiske. Men det er vel ikke dette bloggleserne vil høre om? Her skal jeg jo dele inspirasjon, glimt fra en overfladisk og perfekt hverdag – og glansbilder. Masse glansbilder. Så her kommer et antrekk fra tidligere denne uken – med en jakke som får meg til å se ut som en utstoppet grizzlybjørn. Men hva gjør man vel ikke for å følge trendene? Haha, jeg ler.

Haugaard DT _DSC4088  _DSC4089

– Cardigan fra Lindex, jeans og tee fra Gina Tricot og veske fra Michael Kors –