Hei og hopp, og god morgen til dere alle sammen! Jeg tok meg en melatonintablett ved sengetid i går og våknet helt uthvilt etter åtte timer, noe som IKKE er normalt for meg! Tidenes B-menneske har vi her altså. Her går vi på B12-sprøyter, sovetabletter, x-antall kaffekopper og søvnfremkallende te fra Pukka – alt for å få den lille ekstra energien til at jeg kan holde på med alt jeg gjør! Men det er ikke det jeg skal anbefale dere nå. Egentlig aldri. Har du et normalt søvnmønster så for all del hold på det! I går jobbet jeg litt med nye samarbeidspartnere, hadde et par mailmøter og bygde opp bloggen litt på nytt. Jeg tenkte jeg skulle ha en fast rutine på hva dere får fremover, og på mandager skal dere fremover få mandagsinspirasjon, mine planer og litt hverdagsprat, og sist men ikke minst: ukens skjønnhetsprodukt!

IMG_2568IMG_1638

Denne uken vil jeg starte å presentere en renseserie jeg har fått lov å teste av Tone-Lisa akademiet. Denne har jeg brukt i litt over en uke, og jeg føler jeg kan anbefale den med god samvittighet. I forhold til de fleste av venninnene mine bruker jeg ordentlige renseprodukter istedenfor sminkefjerner i form av servietter. Jeg har alltid en rensemelk og toner på lur sammen med microfibervottene mine fra Linda Johansen, og jeg tror det vil gagne meg godt i fremtiden med tanke på aldringstegn, fuktighet og glød. Det første jeg la merke til med denne var hvor godt den lukter i forhold til de fleste jeg har testet tidligere. Det andre var at rensemelken trakk fort inn i huden istedenfor å ligge på overflaten og vente på å bli fjernet. Det tredje er at rensemelken kommer med pumpemekanikk, slik at jeg slipper bakterier fra fingrene i produktet som skal smøres inn i huden min. Det siste var facial toneren, som også kan brukes som en fuktighetsspray (facial mist om du vil) utover dagen. Dette har jeg selvfølgelig testet, og den fungerer utmerket! Nå har jeg altså fire slike – denne, en fra Linda Johansen, en fra Emma S. og en fra Maya Water. Det gir huden min gløden jeg trenger utover dagen, opprettholder fuktigheten i huden når jeg har lange dager på kontoret, og setter sminken på plass om jeg ikke får freshet opp sminken på en stund. Jeg har alltid med meg en av disse i vesken! Jeg kommer til å skrive et nytt innlegg om renseserien så fort jeg har sett hvordan den påvirker kombinasjonshuden min, så følg med!

– Rensemelken får du tak i her, facial mist her / annonselenker ♥ –