Har du hairextensions? Håret ditt ser så tykt ut! Gjør du noe spesielt for å få det til å se slik ut?

– Jeg har nettopp innledet et samarbeid med en ny leverandør på markedet, men jeg har ikke forlengelser i håret nå, nei. Det har jeg ikke hatt siden nyttårsaften for to år siden, om jeg ikke husker helt feil. Jeg har flere clip-on sett, men jeg tror ikke jeg har rørt de siden photoshooten jeg var på i mai? Håret mitt er SINNSYKT tykt, ja. Veldig unødvendig egentlig. Jeg har alltid mest floker og ser ut som et tupert troll selv når hårsprayen får bli igjen hjemme. Uansett, her er et innlegg om hårpleien min!

Hvorfor har du ring i nesa? Er det fordi du har glemt å ta den ut etter emoperioden din? Følger deg på Facebook, haha.

– Hahaha! Nei, den er der fordi jeg liker den, fordi den får nesen min til å se penere og rettere ut, og fordi jeg ikke føler meg som meg selv uten den. Jeg er en rocka person, hører på rock og metall og har hatt seks (!) tunnels i ørene, så den lille sølvringen i nesen er ingenting i forhold til hvor ille jeg kunne sett ut! Men ja, som de fleste andre hadde jeg en liten emoperiode. Min varte heldigvis ikke så lenge, og jeg var aldri så ekstrem. Jeg føler jeg har blitt for voksen for piercinger og tatoveringer, men neseringen vil jeg nok ha en stund til! 

Kan du lage en videoblogg der du viser Kim Kardashian looken du hadde på den kostymefesten? Skjønte ingenting!

– Videoblogging er det kleineste jeg vet om, men jeg skal se om jeg får til en kjapp video uten noe snakking *englefjes*

BareMinerals

Fungerte Swiss Clinic beauty pearls på deg, eller er det et nytt opskrytt produkt fremmet av bloggerne?

– Jeg klarer ikke helt å svare på dette, for å være helt ærlig. Jeg har en hormonforstyrrelse i kroppen som gjør at huden min gjør som den vil – piller eller ei. Så når det kommer til kviser og urenheter kan jeg ikke svare. Pillene lover også vakrere hår, klarere øyne osv.  Kanskje jeg skal legge ut før – og etterbilder snart slik at dere får se?

Kan du skrive litt om skjønnhetsprodukter som ikke er sponset også?

– Jeg skriver ofte om produkter som ikke er sponset. Er produktet eller behandlingen en del av en samarbeidsavtale så er jeg faktisk lovpålagt til å skrive «reklame» eller «annonse» i innlegget. Visste du forresten at bloggere kan felles i PFU for å bryte tekstreklameplakaten? (Pressens faglige utvalg). 

Har du filler i leppene? Vet du har sagt nei tidligere, men det er litt vanskelig å tro på når de er så fyldige!

– Jeg har ikke filler i leppene. Hverken restylane, juvederm eller hyaluronica. Dette er noe jeg får spørsmål om ukentlig, både på blogg og på fester, og svaret er altså nei. Jeg har vurdert å fylle litt i overleppen hos Hokksundklinikken på grunn av en stygg skygge jeg har, men jeg er veldig usikker på om dette er noe jeg kan stå for på bloggen senere da jeg har en del unge lesere. 

Var det vondt å tatovere øyebryn? Hvor gjorde du det, tok det lang tid og hvor mye betalte du?

– Det var faktisk mye vondere enn jeg hadde forventet! I begynnelsen lo jeg litt fordi jeg hadde gruet meg, men så ble det plutselig helt sykt vondt. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har hårpåtegning istedenfor skyggelegging, men det var pining på høyt nivå! Jeg tatoverte brynene mine på Ryen i Oslo, hos Lise og Iselin ved Biotek Scandinavia. Jeg fikk jobben utført gratis. Hårpåtegningen tok ca to timer, men jeg var der i tre timer for å være helt sikker på at de fant riktig farge og fasong til meg.