Fler enn meg som allerede er lei høstmørket? Jeg sa jeg elsket høsten, men jeg hadde glemt forskjellen på studenttilværelsen og jobbhverdagen, haha! Det er SYKT vanskelig å stå opp om dagen – er dere enige? Likevel er det noe med tøfler, varmekabler, morgenkåpe, saueskinn og stearinlys på kveldene. Det gjør det hele verdt det, om dere skjønner hva jeg mener! Nå går jeg gjennom de siste antrekksbildene fra da Anniken tok bilder av meg, og jeg ser at det allerede er på tide med en ny photoshoot. Mandag og tirsdag ble som sagt brukt på familietid og begravelse i Porsgrunn (som forresten var så vakker at jeg fortsatt feller tårer med tanke på de som sitter igjen) men utenom dette rakk jeg og mamma en tur innom Down Town shoppingsenter. Mennesker har så ulik smak, og det som er utsolgt i Drammen er som regel i butikk i Porsgrunn – noe som passer meg utmerket! På mandag fylte jeg posene med varer for 2500 kroner, og her hentet jeg blant annet inn to blazere til jobbsammenheng, en jakke med skinn og lammeull, et par skjorter, to fine topper, en paljettkjole og litt make-up. I morgen har jeg fri fra ALT, så blogg og trening kommer i fokus igjen. Kanskje jeg skal legge ut innkjøpene mine på bloggen i morgen? Anbefaler hvertfall alle å stikke innom H&M og Gina Tricot. SÅ mye fint! ♥

collage

– Jakke og jeans fra Gina Tricot, fuskepels fra H&M og Birkenstocks fra Zalando! –