ønsk ønsk2


Hvis det er vanskelig for folk å handle julegave til meg nå så blir jeg temmelig overrasket! Her finnes det forslag i alle prisklasser, fra sminke og interiør til designerveske og reisegavekort. Dette er hva jeg ønsker meg til jul ved siden av penger. Får jeg penger skal de brukes på reise til vinteren – uten tvil. Øverst på reiselisten ligger Thailand – igjen – og jeg er SÅ klar for sol, varme og sand under tærne. Noe annet dere ser på listen her er en seng. Sengen vi har nå har jeg tatt med meg fra ungdomsrommet, og den har gått ut på dato for lengst. Jysk-produkter lever ikke evig, så en ny kontinentalseng burde være på plass på nyåret. Jeg har aldri slitt med ryggen, men nå har sengen altså blitt så myk at det kjennes ut som korsryggen skal gli fra hverandre! Hva står øverst på deres ønskeliste for julen som kommer? Jeg elsker julen, og kommer ALDRI til å slutte å skrive ønskelister ♥