For en dag! Herregud, jeg har jo ikke fått gjort NOE SOM HELST. Planen var jo å være flink blogger, legge ut ukens innkjøp og kanskje spille inn en videoblogg (no talking, of course – det er fortsatt superkleint) men det eneste jeg har gjort er å ligge i senga å se på disneyfilmer fra 50- tallet. Haha, jeg er så teit! For ikke snakke om hvor barnslig jeg er! Jeg rakk å ta litt klesvask mellom Tornerose og Askepott, og nå er det på tide å få på treningstøyet og komme seg ut i regnet. Sånn er det å ha bikkjer, det nytter ikke å ligge en hel dag på latsiden! Og godt er det, for det er plenty av disneyfilmer på spillelisten som venter på meg! Tidligere i dag spiste jeg og kjæresten junk-lunsj og hørte på julemusikk i senga. Hvor lat går det an å bli? Jeg føler fettet kalker seg opp i årene mine, så nå MÅ jeg ut å løpe litt.

I morgen er det intimkonsert med Turboneger på Rockeklubben i Porsgrunn, og gjett om jeg er gira! Sist jeg så de live var det foran hele Roskilde, og nå er det i en kjeller med kun 150 mennesker! Snaps legges som alltid ut på @Haugaard91 – hold dere oppdatert der. Macen blir mest sannsynlig liggende igjen hjemme ♥

IMG_2632 Skjermbilde 2014-11-13 kl. 19.39.47