God morgen, sweethearts! Nå kjente jeg at jeg var litt lei disse sunne «inspo-brekkie» frokostinnleggene, så jeg slår til med et HALLA, JEG SPISER HVA JEG VIL-innlegg. Frokosten i dag var altså risgrøt – fra FJORDLAND! For ikke å snakke om den baguetten jeg nettopp slukte ned på høykant. Denne uken har vært så sykt usunn (jada, jeg skammer meg – faen ta deg, junk-food-samboer) men neste uke er det trening og sunt kosthold på agendaen igjen. Neste uke skjer det mye, både på privaten, jobb og blogg-fronten. Jeg kan røpe en bitteliten hemmelighet… JEG HAR FÅTT BILLÅN! Skal på visning i helgen, og er SÅÅ spent! Endelig kan jeg vrake mitsubishien, for her kommer Benedicte snart i splitter ny cab! ♥

IMG_1921IMG_2574 IMG_1929

– Nå stikker jeg snart på Turboneger-konsert på RIP i Porsgrunn! Vi snakkes på snap og Instagram @Haugaard91! –