310671-10-1359747693284-n800

Dette bildet er tatt for akkurat to år siden, på vei til jobb for KK i Oslo. Ser dere noen forskjell på bakgrunnen kanskje? Det var hvit snø, is i elva og ettermiddagene var lange og lyse. Jeg er så lei dette høstmørket nå, så snøen må gjerne melde sin ankomst – etter jeg har skiftet dekk, vel og merke. Denne uken har jeg ikke gjort annet enn å kjøre bil, og jeg har faktisk klart å bruke en hel tank diesel på kun fire dager! Og det er MYE når man har en drivstoffgjerrig bil. Men det er vel litt av sjarmen ved å kjøpe seg ny bil, eller hva? I morgen er det nok en porsgrunntur, og jeg er SÅ KLAR for å kjøre bobla mi nedover med jentene i baksetet. Lisa fyller 23, og det må selvsagt feires! Jeg har kjøpt lik gave til henne og til meg selv. Denne får dere selvfølgelig se på bloggen iløpet av helgen 😉