Sykdom og julemorgen, hei hvor det går! I dag ble det rett og slett umulig for meg å dra på jobb, for jeg har ikke gjort annet enn å gå i søvne. Feberhallusinasjoner på høyt nivå her altså. Det endte med at Stian måtte ta sofaen – jeg var rett og slett et snorkende, snørrete og skrikende mareritt i natt. Heldigvis var jeg i bedre form i går, så leiligheten er strøken  – noe som passer meg perfekt på en dag som denne. Planene i dag er ikke store. Jeg har allerede sendt folk på butikken for meg, så nå skal jeg bare fokusere på å få i meg nok mat og drikke slik at jeg blir frisk igjen til i morgen. Dyna skal ut på sofaen, og der skal jeg ligge i selskap med tørkepapir, te og nesespray.

IMG_2740collage IMG_2733

Dere kjenner dere kanskje igjen i bildet ovenfor? Feberkroppen på sitt beste. For varm til å ha på klær, for kald til å gå naken. Derfor ble det undertøy og ullteppe i dag. Herregud, for et opplegg 😀 Nå skal jeg skaffe meg TV2-sumo konto slik at jeg får sett de siste episodene av «bloggerne». GET har fortsatt ikke fått orden på TV’en vår, og jeg begynner mildt sagt å bli lei. Nå er det på tide å avslutte dette negative drittinnlegget og gå å syte et annet sted. Blogger skal tydeligvis være et inspirerende glansbilde, men sånn er det altså ikke bestandig, og det er jo sikkert greit for dere å vite også? Vel.. det kommer nok noen ord fra meg senere i dag. I mellomtiden kan dere sjekke ut julemusikken min på Spotify her