God morgen, sweethearts! I dag fikk jeg en melding om at jeg ikke trengte å sitte eksamensvakt likevel, så jeg fikk sove lenger enn planlagt! Jeg sov faktisk helt til klokken elleve, noe som betyr at jeg skal klare å være uthvilt i kveld! Ikke at jeg har så store planer annet enn å svinge litt på isen med den nye bilen, og kanskje ta et glass vin med noen gode venninner? En ting er hvertfall planlagt, og det er at jeg skal på Soi Saam å spise thaimat! Nå sitter jeg plantet foran macen med litt bloggjobbing. Jeg forbereder ett par sponsede innlegg og en ny konkurranse, så hold dere fast og gled dere til søndag! Denne premien vet jeg ALLE har bruk for – enten den er til deg selv eller julegave til noen du er glad i! I bakgrunnen har jeg en samtale med Ann-Elin i Blogg.no, for vi snakker nemlig om å dra på cruise til EMIRATENE sammen! Haha, hun er så rå. Dessverre fikk jeg ikke besøkt henne i Tyrkia denne høsten, men kanskje vi faktisk får til noe til vinteren igjen? Jeg sier ikke nei-takk til et cruise ihvertfall!

IMG_2741IMG_2757IMG_2750

I går dro jeg innom Kremmerhuset for å handle inn litt til kaffebordet vi har i stuen. Jeg fikk med meg denne hodeskallen til 149,- kroner, kaffekopp til kun 39,- og et oppmuntrende kaffe-skilt for kun 99,-. Coffee makes everything possible – am I right? ♥