– Annonse – 

IMG_9198.jpg

Er det en ting jeg aldri har gjort, eller aldri kommer til å gjøre så er det å reise med hundene mine ombord i et fly der de ikke får lov å sitte sammen med meg. Kan dere se for dere følelsen av å sitte innesperret alene i det mørke bagasjerommet på et bråkete fly, med oppturer, nedturer og turbulens? Og forsvinne fra den eneste man stoler på, for å bli kjørt på et bagasjebånd ned i kulden hvor hensynsløse flyplassarbeidere kaster deg vegg-i-mellom for å spare tid? Det unner jeg ikke min verste fiende, og selvfølgelig ikke mine små og dyrebare. For meg er det kun tre utveier. Jeg skaffer en hundepasser, kjører bil eller setter meg på toget hvor alle husdyr er tillatt. Her kan hundene mine sitte ved siden av meg hele veien, uten å være redd for skumle flyplasser eller sorgen av at jeg drar fra de. Jeg kjører som regel bil, men tidligere i år tok jeg og Jackson toget frem og tilbake fra Porsgrunn. Han er jo tross alt under to kilo tung i voksen alder, og på den tiden var han kun fire måneder gammel og sov i vesken min – men likevel var det ingen som hadde noe å si på nettopp det. Det eneste vi fikk var ros og oppmuntring, komplimenter og litt kos bak ørene fra små barn som fant han ufattelig søt. Med NSB reiser de fleste kjæledyr gratis, men i noen området krever de barnebillett. Men hva er det i forhold til å sjekke inn hunden din som en kolli på et fly? Nei, det hadde jeg aldri gjort. Om det så bare var en 40 minutters tur til Trondheim. Les mer om hva NSB kan tilby kjæledyret ditt her ♥