310671-10-1363882493098

HELLO DECEMBER! Håper dere har hatt en like deilig helg som meg, og at julefølelsen begynner å buldre i magen! Her er juletreet allerede pyntet, og julekubbene er stablet pent ved peisen i fare for en kalt advendt. Denne helgen har vært ganske rolig og avslappet, men likevel rakk vi å slå ihjel et par timer på byen i går. Utrolig hvor mye bedre det er å dra på byen med et par øl innabords enn når man er full? I går gikk det i øl, jäger og irish coffee på denne jenta, og sammen med gode kompiser dro vi på Jonas B. og spiste to deilige pizzaer! Om dere noensinne snubler over en Jonas B. Gundersen restaurant er det sterkt anbefalt å smake på Floorlegger og Gamlelandet. Favoritter! I dag har vi pyntet ferdig til jul, hatt en liten advendtsrengjøring og drukket gløgg foran julefilmer på tven. Selvfølgelig med både dyne og bikkjer godt plassert i sofaen. Jeg kjenner julestemningen sniker seg innpå, og jeg ELSKER det!

Neste helg er det duket for hele TO julebord på rappen, og jeg er så utrolig lite forberedt! Julebordsesongen er noe jeg glemmer hvert år, så denne uken trenger jeg å legge fra meg et par timer på kjøpesenteret. Jeg har sikkert hundre kjoler og to hundre par sko, men hva hjelper det når du føler at alt er «oppbrukt»? Vi jenter er så merkelige. Det viktigste jeg må gå til innkjøp av er et par solide heels. Jeg kan ikke stylte meg rundt på Jeffrey Campbells når jeg allerede nærmer meg 180 centimerer UTEN sko, så hva skal jeg gjøre da? Jeg orker rett og slett ikke stilletter og alkohol. UTROLIG dårlig kombo! Så vet dere om noen høyhelte sko som er deilige å gå på – let me know! Julebordsantrekket kommer på bloggen neste lørdag ♥