I dag fikk jeg nesten fantomsmerter i blodårene – av alle ting! Etter å ha trykket i meg (nokså sunn) sushi på Raw Sushi i Drammen følte jeg nesten at jeg ble kvelt i fet fisk og avokado. Jeg klarte ikke annet enn å finne sengen, og ble liggende stille i en hel time. Heldigvis for meg så får jeg dårlig samvittighet om jeg ligger stille etter et så stort måltid, så jeg jogget opp til Bli Brun på Åssiden og la meg en god halvtime i grillen. Etter å ha vært på åtte ukers antibiotikakur kjentes det godt å få litt D-vitaminer på skrotten, og samtidig gjør jeg meg klar til julebord. Jeg har fortsatt en del selvbruningsservietter fra Comodynes som jeg kan bruke før helgen, så slipper jeg å kaste bort flere hundrelapper på noe som ikke varer. Hva har dere gjort i dag? Treningstøyet mitt er forresten sponset av Under Armour og finner her 😀

IMG_0888Skjermbilde-2013-08-16-kl.-15.10.14

Husk å stemme på meg i «årets femelleblogger» HER og delta i konkurransen om å vinne en personlig almanakk HER ♥