– I år har Redd Barna en julekampanje som setter fokus på hvor lite som skal til for å gi barn skolegang – 

 unnamed

Kampanjen heter «Dropp desserten!» og budskapet er som følger: Dersom du dropper bare én dessert i løpet av julefeiringen og heller gir pengene til Redd Barna (150,- kroner) så kan 4 barn i Kambodsja få lære å lese. Så enkelt er det. Vi klarer vel alle samen å droppe minst en dessert iløpet av desember for en viktig sak? Eller kanskje gi bort en donasjon i adventsgave, eller som en ekstragave under juletreet? Fortsatt er det nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole. Hvis alle barn i verdens mest fattige land lærer seg å lese, vil 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom. Gir du utdanning, gir du håp. Det skal altså ikke mer til!

Jeg har selvfølgelig bidratt, og for å hjelpe dere litt på vei ønsker jeg å gi et bidrag på 150,- kroner på vegne av en av dere lesere. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen mailadressen din i kommentarfeltet 🙂 klikk her for å bidra med et valgfritt beløp – og spre gjerne ordet! ♥