Jeg skal komme med en liten tilståelse: jeg er livredd for selvbruning. Det er kun ett produkt jeg har sverget til tidligere, og det er sprayen fra Sunspa. Denne er ikke veldig billig i pris (heller ikke særlig drøy i bruk) så jeg har derfor valgt å skrive om et LITT billigere alternativ i dagens anbefaling. Det er utrolig lenge siden jeg mottok pakken med selvbruningsservietter fra Comodynes, men nå er jeg altså avhengig. Etter å ha gått på antibiotika i åtte uker (hvor jeg ikke har kunnet tatt solarium) er det utrolig hvor mye det hjelper med litt brunfarge på kroppen! Jeg har alltid vært redd for vond lukt, skjolder og gul hud, men det får jeg heldigvis ikke av disse små serviettene. Jeg bruker som regel 2 servietter på hele kroppen + ansikt, noe som betyr at pakningen du får kjøpt på Vita gir deg fire behandlinger.

IMG_2818

– Produktet er sponset – 

IMG_2813

Jeg har ikke tatt sol siden juni, og brunfargen fra sommeren har falmet for leeenge siden. Likevel trengte jeg kun en behandling (ett strøk med servietten) for å få dette resultatet. Bildene er helt uredigerte, og jeg er utrolig fornøyd! Ingen skjolder – ikke engang på hendene! Det eneste jeg ble litt sjokkert over er hvor godt brunfargen satt seg i ansiktet! Dessverre yter ikke bildene produktet rettferdighet, for jeg er faktisk brunere enn kollegaen min som nettopp har vært i Afrika. Fnis!

IMG_2808IMG_2842

Okei, litt selvbruning lukter den. Men det er Stians ord – og hva vet vel egentlig gutter uten å kunne sammenlikne? 😀

HUSK Å STEMME MEG VIDERE I «ÅRETS FEMELLEBLOGGER» HER