Blåmerker på låret, ødelagte støveletter, hår fullt av hårspray og et ansikt fullt av gårdagens make-up. Det er resultatet av at Fireball er tilbake på markedet! Jeg holdt på å gi dama i kassen på Vinmonopolet en klem da jeg så at min favoritt whiskylikør var tilbake i hyllene, men i dag er ikke kroppen like happy. Hvorfor gjør man dette mot seg selv – helt frivillig? Jeg er i så sinnsykt dårlig form i dag at jeg blir kvalm av tanken på at jeg skal på DOBBELT julebord med BEGGE jobbene mine i kveld. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å dø i natt. Hvordan er det med dere?  Ikke like dumme som your truely, håper jeg? Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen med en kopp gløgg på bordet ved siden av meg. Treningstøyet er på, og jeg er klar for å gå de fire kilometerne ned i kulden for å hente bilen min hos bursdagbarna. Der ligger forøvrig all sminken min og kveldens antrekk, så det blir dessverre litt dårlig med blogginnlegg i dag!

IMG_2901

– Jeg er forresten sinnsykt fornøyd med hårfargen min, og jeg har fått det til heelt på egenhånd! *stjerne i boka* –

IMG_2899

 

STEM PÅ MEG SOM ÅRETS FEMELLEBLOGGER HER ♥