Denne helgen har vært så utrolig hard, og nå kjenner jeg det blir godt med litt alkoholstopp frem til nyttårsaften for jeg er sååå fyllesyk i dag! Nå er jeg klar for julemarked, familiemiddager, hytteturer, slalom og deilige skogsturer – og selvfølgelig TRENING! Et ord jeg ikke har hatt i vokabulæret mitt de siste ukene. I dag har jeg testet ut noen skjønnhetsprodukter for TL-akademiet og Swiss Beauty Clinic, og jeg regner med det kommer et par innlegg ut her iløpet av kort tid. Huden min er helt krise om dagen, så jeg vet ikke hvor lurt det er å eksperimentere på den nå, men heldigvis har jeg inngått et nytt samarbeid med Ung og Unik i Drammen som sammen med Hokksundklinikken kan finne en god løsning for meg. I øyeblikket vurderer jeg green-peel med fruktsyrer – en behandling som rett og slett «etser» bort det ytterste hudlaget i ansiktet. Dere har kanskje sett at Kardashian-damene har testet både dette og microneedling? Vel, jeg skal gjøre det samme. Wish me luck! ♥

IMG_2814 IMG_2823

– innlegget inneholder annonselenker –