I september begynte jeg å blogge om månedens favoritter, og her kommer novemberfavorittene litt på etterskudd. De fleste produktene er helt nye, men du finner også et par gamle favoritter som har klart å snike seg med – rett og slett fordi de er «all time favourites». I kollasjen finner du syv helt forskjellige produkter som jeg virkelig går god for – selv om noen av produktene er sponset!

collagemakeupfavs

1. Primer fra Maybelline med silikon. Denne fungerer som sparkel på huden, og er helt topp for de som sliter med urenheter, rynker, aknearr eller de som bare ønsker et «blankt ark» å legge sminken på. Denne koster ca 145 kroner og du får kjøpt den på Vita, Cubus, H&M, Lindex osv. 2. Lipgloss fra Lipsyl – av alle ting! Jeg ELSKER den! Den minner meg litt om «Rusebud» salven du får kjøpt på Vita, så den er en god nummer to om du ikke får tak i denne. Min er fra Rema 1000 og jeg har typ 20 stykker fordelt over alle vesker, jakker, i bilen og på forskjellige steder i leiligheten. Crazy? Oh yes! 3. Maske med grønn leire fra Argiletz! Denne har jeg kun brukt fire ganger, men kommer likevel med på favorittlisten! Den tørker ut kviser og oljete hud på et par korte timer, og etterlater huden fresh og matt! Du får kjøpt den hos Hokksundklinikken utenfor Drammen! 4. Tørrshampoo fra Batiste – denne gangen i lukten «tropical» med deilig kokos! Dere ANER ikke hvor mange komplimenter jeg får for «parfymen min» når jeg bruker denne, haha! 5. Fuktighetskrem fra L’ Occitane. Denne har jeg brukt fast i tre-fire år, og den er min absolutte favoritt til kroppen! Med en melkeliknende konsistens og deilig lukt mykgjør den huden min og etterlater den velduftende og smidig. 6. Selvbruningsservietter fra Comodynes. Disse har jeg nettopp skrevet et innlegg om, så bla dere et par innlegg nedover! 7. Anti-age maske fra Tone-Lise Akademiet! Denne kommer med på favorittlisten fordi den gir huden et realt løft, uten å være tilsatt ingredienser som er giftige for kroppen.

IMG_2909Skjermbilde 2014-12-08 kl. 20.16.26IMG_2096

– Jeg elsker deg! Bildet er tatt under en bloggtur til Gøteborg tidligere denne høsten ♥ –