Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den deiligste joggeturen med hundene! Vi gikk opp bakkene mot Landfalltjern i Drammen, og jogget ned Spiralen og hjem gjennom Hamborgstrømskogen. Nå ligger de rett ut i sofaen, men jeg har mye på agendaen i dag og kan derfor ikke slappe av heelt ennå. Jeg har et par innlegg jeg må skrive for et par samarbeidspartnere, også må jeg på posten for å sende ut premiene fra de forrige konkurransene. Jeg må også handle inn et par julegaver som skal leveres til familie, så i dag er det ikke forsvarlig å ligge på latsiden! Jeg skulle egentlig møte Oda fra Ung og Unik i dag og snakke videre om samarbeidet vårt, men dessverre ble jeg ringt etter på jobb. Dagen har med andre ord flydd ifra meg, så det spørs om jeg i det hele tatt får satt ribben i ovnen som jeg hadde planlagt å ha til middag! Det er jo litt deilig med slike dager også. Når man har så mye hjemmekontor som jeg har så er det deilig at det skjer noe!

I dag har jeg testet ut den nye ELITE tightsen min fra 2XU (sponset) og den falt virkelig i smak! Dette er en kompresjonstights som gir støtte til muskelgruppene rundt lår og rumpe, den har gradert trykk i beina som gir meg bedre blodsirkulasjon under trening og bruker du denne under trening reduserer du restitusjonstiden + at sjansene for å få skade er MYE mindre! Det eneste negative jeg har funnet ut med kompresjonstights generelt er at de slipper inn mye mer kulde enn f.eks løpetights i bomullsstoffer og ull. Men igjen så er det ingen som har sagt at dette er en tights spesiallaget for utendørstrening på vinteren! Uansett.. Nå skal jeg hoppe i dusjen, spraye meg inn med litt selvbruning og komme meg avgårde. Ha en super dag videre, folkens! Vi blogges senere i dag 😀

IMG_2943IMG_2957

 Hva-da, bustete øyebryn? Haha!

IMG_2962

Akkurat nå er det 20% på Sunspa hos Coverbrands.no, og du får denne 2XU elite compression tightsen til kun 1149,- HER! ♥