Good morning, sunshine! Bare jeg som er opplagt på morgenkvisten, kanskje? I dag MÅTTE jeg bare ta et bilde av badet! Som dere sikkert har fått med dere så får man en del ting i posten når man blogger – ihvertfall om man har en markedsverdi! Slik så badet vårt ut i dag, og jeg ser ikke et eneste produkt som tilhører samboeren! Kanskje det er på tide å legge noe til side, eller kanskje jeg skal ha en christmas give-away? Produktene på bildet er store favoritter og er derfor åpnet, men jeg har jo helt sinnsykt mye i skuffer og skap også! Hva tenker dere? Jeg håper virkelig det er fler enn meg som fyller opp baderomshyllene sine slik! Da har i det minste gjestene våre noe å finne på mens de vasker hendene 😉 Ja ja, unnskyldninger finner man alltid. Jeg må jo le litt av meg selv noen ganger!

IMG_2988 IMG_2990

I går var jeg hos Oda på Ung og Unik i Drammen for å snakke videre om samarbeidet vi har inngått, og vi har bestemt oss for å starte forsiktig. Jeg fikk derfor med meg dette hjemmepeeling-settet fra ELIXIR, og dette skal jeg bruke frem til min første fruktsyrebehandling i begynnelsen av januar. Elixir har 7 forskjellige hjemmeprogram, og jeg bruker program 3 – hjemmepeeling! De har eget program for rød hud, ett for akne, og andre for ujevn hudtone, rynker og selvfølgelig ett for menn! Mer informasjon om dette hudpleiemerket kommer selvfølgelig på bloggen – kanskje jeg til og med lager en video? #kleint! Ha en strålende dag videre, alle sammen ♥

HUSK Å STEMME PÅ MEG SOM ÅRETS FEMELLEBLOGGER, HER!