ALLE SOM LIKER FACEBOOKSIDEN MIN (HER) ER MED I TREKNINGEN!

IMG_3009

Hei, dere! Nå er det på tide med en liten give-away, og siden det snart er jul har jeg fått plukket ut noen produkter fra tidligere samarbeidspartnere. I pakken finner dere beautypearls fra Swiss Clinic, nattserum fra Marina Miracle, bodybutter fra Kicks, øyeskygge fra Make-up store, glitterlakk fra Viva la Diva, peeling – og selvbruningsservietter fra Comodynes, ny tyggis fra Extra, Lipgloss fra E.L.F, fotkrem fra Sebamed, earplugs, øyesminkefjerner fra Simple og foundationkost – alt pakket sammen i en nydelig julestrømpe! Vinneren trekkes neste fredag, og pakken sendes samme dag slik at dere kan starte noen nye rutiner i romjulen ♥

Sponset giveaway i samarbeid med Marina Miracle, Swiss Clinic, Reddville og musikkmagasinet Spirit!