Å JUL MED DIN GLEDE Å BARNLIGE LYST, VI ØNSKER DEG ALLE VELKOMMEN! Herregud, jeg er et skikkelig juletroll. Jeg ELSKER julen og alt rundt den, og kommer mest sannsynlig til å innlede hvert eneste innlegg med en julesang fremover. Har jeg forresten fortalt dere at julelisten min på Spotify er oppdatert? Nå er nemlig ALLE favorittene lagt ut, så sjekk den ut her! I går fikk jeg en krass beskjed fra samboeren min om at leiligheten inneholdt for mye «krims krams» så det var på høy tid med en liten opprydning. Når julen trenger inn, må noe annet flyttes ut. Sånn er det bare! Etter en tre timers shoppingtur på Gulskogen i går (som forresten inneholdt et sushistopp på Katana – OMG sjekk ut meny nummer 130!!) så var det på tide å rydde opp. Jeg kjøpte ikke stort mer enn noen marmor-pappesker til å legge krims-kramset INNI, og noe som kunne minne om et bokbind. Dette var også i marmormønster – TRODDE jeg helt til jeg fant ut at det var BJØRK (wtf?) men det er altså klister som kan limer utenpå macbooken! Lekkert, lekkert. I dag står sushibuffet på menyen! Fjerde dagen på rad hvor jeg spiser sushi. Har jeg blitt gal? Oi, dette innlegget ble skrevet med litt for mye kaffe innabords, det ser jeg nå. HEHE! Dere husker vel hva jeg sa i forrige innlegg om bloggtips? «Ikke legg ut innlegg uten mening». Vel, der brøt jeg mine egne regler. Over og ut!

IMG_2995

Forresten – legg igjen en gratulasjon til Kamilla som ble årets femelleblogger! Kunne ikke fått noen bedre ♥