Jeg har alltid vært fascinert av lys, både i form av natur, fotografi og interiør. Lys er energi, og begge er noe jeg er fullstendig avhengig av – og dette er selvfølgelig nok til å få meg overdrevet interessert. Leiligheten vi bor i er dessverre ganske mørk da deler av den er under bakken, så vi er fullstendig avhengig av elektrisk lys i form av lamper. Som vi alle vet er nordmenn opptatt av å ha det «koselig» rundt seg (ja, jeg refererer selvfølgelig til denne artikkelen som sprer seg som ild i tørt gress i sosiale medier om dagen) og vi er ekstreme på stearinlys – og lampeshopping, spesielt nå i desember. Det oppstår 50% flere branner i desember enn noen annen tid på året, og det er derfor viktig tenke på sikkerheten når du er ute å handler. Det er fort gjort å gå ifra tente stearinlys og varme papp-julestjerner med feil wattstyrke, så hvorfor ikke bare velge et sikrere og mer miljøbevisst alternativ med en gang? Lysman.no er landets største nettbutikk på lamper og lyspærer, og på lageret har de glødepærer, LED, halogen og sparepærer – lysslynger, juletrebelysning og ledstrips. Med andre ord; alt du du måtte ønske til julebelysningen – og om du er så uheldig å bo i en kjellerleilighet som vi gjør! De er faktisk en av få nettbutikker som også har den kjente flaggstangslyngen– som jeg VET mange ønsker seg til jul! Med rask leveringstid rekker du til og med å pynte huset som Clark Griswold i «Hjelp, det er juleferie» 😉

collage