God morgen! I dag tenkte jeg å skrive litt om E L I X I R som jeg har fått lov å teste av Oda Wam Hansen Ung og Unik i Drammen. Jeg begynte å bruke dette produktet for litt over en uke siden, og ser allerede store forskjeller! Jeg bruker hjemmeprogram tre – peeling, og dette programmet skal forberede huden min på fruktsyrebehandlingene jeg snart skal ta på klinikken. I forhold til andre peelingprodukter jeg har testet så har ikke dette sukkerkorn i seg. Alle produktene ser ut som vanlig rensegel, krem og aknepads, men du kjenner virkelig at produktene virker på huden! Det svir skikkelig når jeg gjør kveldsrutinen, men det er jo bare et godt tegn! Produktene lukter rent og naturlig av grønnsåpe, og etterlater huden myk og matt. Det beste må være at fuktighetskremen trekker fort inn slik at jeg kan legge make-up rett etterpå. Er dere klar over hvor mye det er verdt når man har litt dårlig tid på morgenen? Jeg kommer til å skrive mer om denne behandlingen etter jul, men som dere ser så er resultatene allerede fantastiske! Det er få klinikker i Drammen som fører Elixir, men det gjør jentene på Ung og Unik. Kontakt Oda her for å høre mer om behandlingen, eller bestill time hos Ung og Unik på Facebook her! Bildene er selvfølgelig helt uten make-up, men med nye bryn og vipper – ignorer at jeg likner på Michaen Jackson når jeg er trøtt ♥

elixir IMG_2990

– sponset behandling –