God morgen! De to siste dagene har bestått av total angst, for jeg kan nemlig ikke finne bilnøkkelen min. Bilen min står parkert hos de vi var på fest hos på lørdag, og hverken de eller vi finner nøklene mine noe sted. I dag måtte samboeren min faktisk kjøre meg på jobb – da begynner angsten virkelig å bygge seg opp! Det koster rundt 5000 å programmere en ny nøkkel og det er virkelig ikke noe jeg har lyst til å ta meg råd til nå i julen. For å være på den sikre siden tenkte jeg å ringe opp utestedene jeg har vært på, og selvfølgelig taxiselskapet – selv om jeg er 99% sikker på at jeg la fra meg nøkkelen på vorset før vi dro. Kjedelig å være uten bil nå som de siste gavene skal handles inn! For ikke snakke om at jeg må BÆRE ribba og kalkunen hjem fra butikken etter dagens julehandel.. faen! Må jo le litt av meg selv også da..

collageinsta

Følg Haugaard91 på Instagram for fler oppdateringer ♥