Det er 23. desember, og i morgen skal alle julegavene være på plass. Du tror kanskje du er ferdig med gavene, men «the element of surprice» er alltid tilstede. Plutselig kommer det en ukjent onkel, en gammel tante eller en nabo på besøk – og hva er vel bedre enn å ha en ekstra gave på lur – enten det er til overraskelsesbesøk eller til noen du er glad i? Gaven jeg snakker om er noe jeg selv ønsker meg og aldri får nok av, nemlig duftlys fra Voluspa! Jeg har det siste året fått helt dilla, og har allerede funnet fire favorittdufter som jeg ønsker å dele videre med dere. Nå er det jo for sent å handle på nettet, men disse lysene er å få tak i på forskjellige mote – og interiørforretninger. Du finner de blant annet på «Fine Ting» og «Høyer» i Oslo, og jeg vet Kicks har noen av duftene også. Her er mine all-time favoritter:

IMG_2901

Mokara: Med duft av vår. Lukter deilig av hvite liljer og mokara-orkidè. Dette var den første i samlingen min, og jeg husker jeg holdt på å begynne å gråte når Stian klarte å knuse det! Denne lukter ikke like sterkt som de andre, og passer derfor bra på et baderom. Lukten kan gi deg litt spa-følelser! Sailjo Persimmon: Sharonfrukt, rips og fersken, min favoritt største deler av året. Denne sprer seg mest og det dufter i hele leiligheten når jeg tenner denne. Det er en grunn til at det er denne som er avbildet på ønskelisten, ja! Crisp champagne : Duften de fleste kjøper første gang på grunn av god markedsføring. Ikke nødvendigvis den beste! Denne lukter champagne, vanilje og eik og passer perfekt på soverommet da lukten ikke sprer seg nok til å fylle f.eks en stue. Mandarino Cannela: Denne forklarer seg nesten selv, og passer perfekt inn i julen! Denne ligger under «sesongduft» og selges kun på høst og vår. Den lukter italiensk mandarin, appelsin, vanilje og kanel på en gang! Den lukter også pepperkaker da den har ingefær og muskatnøtt i seg. Mmh!

voluispa