christmas-collage christmas-collage-jelena-vasjunina Christmas-Wedding-Inspiration-Collage Good-Food-Channel-Christmas-recipes-by-Katie-Bryson-collage  Pink Christmas Collage XmasCollagePicMonkey Collage (26)

 Nå er det julemorgen, alle barn må stå opp å gjøre seg klar – en deilig julemorgen, nå er det jul og jul er det beste vi har! Haha, julestemningen tar alltid av her på bloggen, og i dag starter jeg innlegget med en setning de fleste på min alder husker fra julemorgen på NRK. Hele sangen kan dere høre her! I dag skal jeg til fetteren min for å starte juleforberedelsene! Vi skal vaske, pynte, lage mat og kose oss med julefilmer. Fast tradisjon er selvfølgelig Grevinnen og Hovmesteren etterfulgt av en haug med julefilmer – noen av favorittene finner dere i bildekollasjen over. I morgen er planen å våkne klokken åtte for å se gullrekka på TV. Her snakker vi selvsagt Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen og Mikkes Jul! Deretter settes maten i ovnen mens vi farter av sted på grava til tante, farmor og farfar. Det er viktig å huske på de som ikke lenger sitter rundt middagsbordet også. Håper dere får en fantastisk jul, alle sammen ♥