Hei, og god romjul! For meg handler julen om familie og samhold, så jeg har derfor nedprioritert bloggen de siste tre dagene. Julaften ble stor suksess og første dag ble feiret i Porsgrunn med ribberock på Kafè K med et knippe gode venner og litt for mye rødvin og rom on the rocks. Nå ligger jeg syk i sengen og syntes synd på meg selv – internettet er nede, og mobilnettet jeg deler er for dårlig til å kunne streame julefilmer på Netflix. Kan det bli verre? *kravstor* Julaften ble feiret hos min kjekke fetter, og vi var i selskap av mamma, pappa, mammas kjæreste, onkel og kjæresten min. På menyen var det kalkun med medisterstuffing (som dere garantert ønsker oppskrift på – og som dere skal få etter nyttår!) ribbe, medisterkaker og julepølser, og jeg fikk selvfølgelig oppdraget som kokk – med nok av komplimenter for kveldens innsats. Det kommer et lite bildedryss med julegaver i morgen, men siden det meste var penger og gavekort blir det ikke det mest spennende innlegget. Jeg fikk også en hyttetur til Norefjell med kjæresten, pappa, søsteren min og familien! Vi har leid «villa suite» på spahotellet, og jeg ser frem til en helt konge start på mars måned! Jeg fikk også fireball og selfiestang – to ting som beskriver meg svært bra. Nå kan dere kanskje gjette hva jeg skal på nyttårsaften? Haha ♥

IMG_3148IMG_3158IMG_3163
Nok av pakker til å være en julaften for kun voksne!

IMG_3166IMG_3169IMG_3174
IMG_3190

Mamma fikk penistøfler, og kjæresten fikk juletruse. Det slo godt an hos pappa! Haha, jeg ler.

IMG_3185IMG_3153IMG_3154
Lillejulaften – et par selfies mellom forberedelsene!

IMG_3201 IMG_3194 IMG_3196 IMG_3197  IMG_3208 IMG_3212 IMG_3217 IMG_3230

Jeg tror dette er meg og pappas første selfie sammen! Haha 🙂

IMG_3233 IMG_3242
De kjekkeste mannfolka samlet på ett sted! Inkludert Jackson – som har fått dress for anledningen.

IMG_3244