God morgen, sweethearts! Vet dere hva jeg har gjort i det siste som jeg har glemt å fortelle dere? Jeg har fått teste ut det nye SIMS-spillet! En av mine samarbeidspartnere lot meg spille før jeg anbefaler det videre, og det har jeg gjort den siste uken. Dessverre hadde jeg litt problemer med å få det lastet ned til macbooken, men det hindret selvfølgelig ikke meg som rigget opp den stasjonære pc’en med en gang jeg hørte om oppdraget. Jeg regner med jeg ikke var den eneste som spilte dette når jeg var mindre? Jeg husker faktisk jeg lurte mamma på ungdomsskolen til å tro at jeg hadde en fire ukers matteoppgave i geometri der jeg måtte bygge et hus i SIMS, og jaggu fikk jeg ikke spille i fred uten mammas mas om lekser! Her snakker vi drittunge level 10 000, haha! Hun aner ikke hvor sleip den lille engelen hennes var.. Det morsomste var jo selvfølgelig å bygge hus, men på en god andreplass kom scenen der simmene hopper i hjertesengen som vibrerer – sånt var jo KJEMPEGØY når jeg selv var tolv år og ikke hadde peiling på hva de egentlig drev med. Favorittdelen min som liten var å bygge huset simmene skulle bo i, og med min interesse for interiør så er jo dette som å innrede et eget hus – noe som betyr at det fortsatt er morsomt den dag i dag! Og siden jeg kanskje flytter til våren kan jeg jo nesten planlegge det i SIMS? Åh, jeg blir skikkelig glad bare av tanken. SIMS er det morsomste spillet i verden, og dere kan jo tro jeg er glad som har det tilgjengelig døgnet rundt i julen! ♥

IMG_3250