Hei, og god morgen fra Drammen! I morgen er det selveste nyttårsaften, og som de fleste så har jeg selvfølgelig store planer med nære venner. I morgen blir det kalkunmiddag med tolv venner rundt langbordet, og paljettkjolen skal selvfølgelig på! I glasset forventes Fireball og Irish Coffee, og rakettene skal handles inn iløpet av ettermiddagen. Og nettopp fordi det er «årets største festdag» i morgen, tenkte jeg å komme med mitt beautytip nummer én, nemlig disse tre produktene fra BareMinerals. Som skjønnhetsblogger får man teste utrolig mange forskjellige produkter, og etter å ha lett i over fem år har jeg endelig kommet frem til kombinasjonen jeg mest sannsynlig aldri kommer til å bytte ut. Av favorittene finner du BareMinerals i golden medium, concealer i fargen «light» og verdens beste serumbaserte foundation, BareSkin, som jeg har i fargen Nude 09. Jeg bruker concealeren til å dekke røde området og urenheter, påfører så serumfoundationen og setter sminken med det matte pudderet etterpå. Etter dette står jeg fritt til å påføre shimmer, konturer eller solpudder, og det blir alltid et godt resultat! Er det en ting du gjerne må investere i før morgendagen så er det dette. Og da legger jeg et ekstra trykk på serumfoundationen som fukter, pleier og mykgjør samtidig som den dekker. AM-MA-ZING ♥

IMG_2074

– Produktene er sponset av House of Beauty i Oslo –