Hei igjen, og godt nyttår! Åh, jeg håper dere får en fantastisk kveld i dag! Jeg elsker nyttårsaften, og selv om jeg ikke arrangerer i år får jeg likevel ha en finger med i spillet ved å lage maten. Jeg dropper egentlig bare innom for å dele DENNE spillelisten med dere før nyttårsfesten er i gang! Jeg vet hvor kjedelig det er å sette sammen gode spillelister til fester som er typ én gang i året, og derfor har jeg gjort jobben for dere! Spillelisten er på ca 5-6 timer, så med andre ord fungerer den helt fra middagen og frem til midnatt. Klikk dere inn på NYTTÅRS-listen min på Spotify HER og ha en suuper kveld videre! Om dere har lyst til å følge meg på Snapchat, så ligger jeg under brukernavnet @Haugaard91. Jeg garanterer fyll, fanteri og raketter! See you there 😉

Collage-2portfolio_group_New Years Collage 02_original_1 NYE-collage