God dag, og ikke minst; godt nyttår! Håper det nye året har gitt dere en varm velkomst! I går lå jeg på sofaen hele dagen med pizza fra den lokale just-eat sjappa, og fra og med i dag har jeg lovet meg selv en ny og bedre livsstil. New year, new me. Klisjè, ikke sant? Er det fler som har lagt merke til været på østlandet i det siste? Utrolig hvordan vi fikk en hvit jul, romjul og nyttårsfeiring, også var all snøen borte 1. januar! Hell i uhell? Uansett.. På nyttårsaften fikk jeg en hyggelig telefon fra Luis i radio NRJ – han gratulerte meg med billetter til Findings festival i Oslo som går av stabelen 29-30. mai! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg jo jobbet som festivalblogger for musikkmagasinet Spirit i to år, og derfor gått gratis på festivaler i Norge og Danmark. Nå får jeg også muligheten til å sjekke ut den superferske Findings-festivalen, og jeg er SÅÅ gira! Endelig en festival hvor kjæresten føler seg litt «hjemme» i musikkveien også 🙂 Og er jeg heldig får jeg bo på Bloggers Inn @ Scandic Vulkan den samme helgen! Mitt forrige opphold med denne kjeden var i Gøteborg på Rubinen, og jeg falt helt pladask for både maten, innredningen og det hyggelige personalet! De fleste har fått med seg at jeg er et skikkelig festivalmenneske, og selv om denne kun varer fra fredag-søndag så er det ihvertfall LITT av den samme stemningen. Jeg slenger med noen bilder fra årets Hovefestival spre litt stemning ♥

Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.18.42Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.23.16

– Bli med da vel? Billetter finner du her! –