God morgen! ♥ I går besøkte jeg Oda Ung og Unik i Drammen igjen, og hun penslet meg med en medium light kjemisk peeling med A-vitamin og glykolsyre (les mer om det her) fra Elixir som skal bekjempe uren hud og fjerne arr, røde flekker og solskader. Dessverre er jeg en av de som ikke klarer å slutte å plukke på urenhetene mine, så jeg ender opp med sår og skorper – noe som ikke er spesielt attraktivt, og som gjerne setter spor i lengre tid. I går prøvde jeg denne behandlingen for første gang, og selv om det irriterte huden min og ga meg en sviende følelse, ble huden min tusen ganger bedre! Behandlingen tok kun 20 minutter denne gangen, men kun tre av minuttene var direkte smertefullt. Om du prepper huden med hjemmepeelingsettet fra Elixir i forveien er behandlingen så og si smertefri, og den vil også fungere bedre. Jeg har aldri peelet huden min med myke kremer før, så er du vant til harde sukkerkorn som skraper opp huden så kan jeg trygt si at du ikke vil kjenne deg igjen i denne behandlingen.

IMG_3282

I går fikk jeg en real glowboost med Retinex i tillegg, noe de fleste vil sette pris på nå som vinteren har meldt sin ankomst. Fra å ha tørr, sprukken hud som skreller av sminken har jeg nå en glødende, babymyk og flassfri hud. Resultatet er selvfølgelig forskjellig fra person til person (det normale er at huden blir sår og rød, og flasser bort før den blir bedre) men jeg er GLØDENDE fornøyd og har foreløpig sluppet den verste flassingen! På bildene under har jeg zero med make-up eller produkter på. Dette er selvfølgelig om du ser bortifra mine tatoverte bryn og (noe slitne og reduserte) vippeextensions – som jeg forresten skal bytte ut nå etter å ha hatt de siden oktober. Det ser kanskje ut som huden har badet i oljer eller fuktighetskrem, men alt dette er fjernet før bildene ble tatt. Hva sa jeg? G-L-O-W!

IMG_3281

 – Sponset samarbeid. Behandlingen koster ca 1600 kroner hos Oda på Ung og Unik i Drammen –