Jeg kan ikke huske sist jeg sov alene. Det må ha vært da samboeren min var på campingtur i august? I kveld har jeg altså vært helt alene med våre to små, og alt vi har gjort er å ligge som tre slakt i sofaen foran episode etter episode med Glee. Stian passer bondegården til foreldrene sine mens de er på reise, og siden hundene ikke går overens velger jeg å bli igjen hjemme. Etter en seig kveldsvakt på jobben dro jeg innom Kalma interiør på CC senteret etter å ha hørt rykter om salg, og jeg fikk med meg et par lykter og et flott fat i fletter kurv som nå pryder det lille barbordet vi kaller spiseplass. Fler av dere har etterspurt innlegg om interiøret mitt, og jeg lover – det kommer. Jeg skal vie helgen til innredning, opprydning og bloggbilder, så får vi se hvor langt jeg kommer. I dag skrev jeg ned 32 (!!!) bloggidéer på et ark med mål om å blogge en av disse hver eneste dag frem mot februar. Håper det faller i smak ♥

IMG_3318IMG_3298IMG_3292IMG_3326

– God natt fra oss –