God onsdag, dere! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men når vi er midt i uken pleier jeg å trenge litt ekstra inspirasjon og motivasjon for å være en bedre versjon av meg selv ut uken. Dette er dagen som er tyngst, og i fare for å ikke gjøre annet enn å jobbe og sove på sofaen søker jeg derfor etter litt inspo som får meg gående litt på hjemmefronten også. Nå ble jeg for eksempel ekstremt motivert til å rydde opp i garderoben og smykkeskrinet mitt, så da vet jeg hva jeg skal bruke resten av kvelden min på! Jeg har nemlig sett ferdig fire (!!!) sesonger av Glee de siste to månedene, og siden sesong fem ikke ligger ute ennå må jeg finne noe annet å bruke fritiden min på. Haha! I dag har jeg bestilt time hos Hokksundklinikken for å ordne vipper og bryn før Vixen Blog Awards, så da er det bare neglene som mangler! Jeg har også booket bord på Olivia, Aker Brygge før prisutdelingen slik at jeg og resten av Femelle-jentene har et felles sted å vorse. Men det største spørsmålet av dem alle er fortsatt HVA I ALLE FAENS DAGER SKAL JEG HA PÅ MEG?!

collage collage1 collage2 collage3