For en deilig søndag dette har vært! Jeg kan ikke huske forrige søndag som var fyllt av så lite fyllesyke og så mye energi. For ikke å snakke om hvor mye vi har vært utendørs! Det er så deilig med slike dager som bare er fullstendig avbrekk fra hverdagen. I dag har vi altså vært på gården til familien til Stian og kjørt beltebil og jeep på jordene! Jeg har selvfølgelig surfet på snøen bak bilen, men jeg har også fått lov å kjøre! Ikke hver dag man kjører en bil fra 2. verdenskrig! Jeg har også fått mate den nyfødte geitekillingen med tåteflaske, spist masse deilig mat, og drukket luxusshake fra MAX Burger for første gang. Det ble med andre ord ikke tid for langrenn.. hva sa jeg i går? Jo, alltid en grunn til å forskyve planene! Det ble heller ikke noe innkjøp av antrekk til Vixen Blog Awards, men jeg fikk kjøpt et bilde på Kremmerhuset som ikke fikk plass i bilen slik at jeg måtte kjøre pinlig berørt hjem fra senteret i cabriolet i minusgrader… Hvordan har helgen deres vært? Jeg har holdt meg edru, vært på vors i samme tilstand, vært sjåfør for noen venner og gjort samboeren til en viral stjerne på Facebook, Snapchat, Instagram og Vine. Folk har faktisk begynt å tagge vennene sine i videoen, og jeg ANER ikke hvem noen av de er! Videoen la jeg nettopp ut på Youtube, og du kan se den nederst i innlegget ♥

imageIMG_3907IMG_3908