IMG_1684-800x533

God morgen fra Drammen! 😀 Jeg begynner sakte men sikkert å bli klar for Vixen Blog Awards, og har fått på vippeextensions for anledningen. Jeg har så sinnsykt fine vipper nå, så det må være lov å skryte. Legger selvfølgelig ut bilder senere i dag, både av antrekk, styling og fra selve kvelden. Jeg og et knippe andre bloggere skal style oss hos Beauty of Hair før vi fraktes ned til Olivia på Aker Brygge for vorspiel, så dette blir bra! Så lenge jeg får drikke meg blid med morsomste Kamilla så sier jeg meg fornøyd, selv om jeg tror kvelden fort kan bli klein for alle som ikke er som oss. Haha! Jeg har valgt «den lille sorte» med statementaccessoarer, hæler, heklepels og frynseveske. Blir veldig sort, men sånn blir det jo omtrent bestandig. Antrekk legges ut på snap og insta før bloggen @Haugaard91!

Jeg våknet før syv av et helt jævlig mareritt jeg sikkert kommer til å tenke på i lang tid fremover. Det er ikke ofte drømmer setter slike spor, men når du i drømmen mister alt du eier i brann så blir man automatisk litt ekstra oppmerksom på sikkerheten rundt seg. I drømmen mistet jeg alle designerveskene mine, alle klærne mine, alle de gamle, flotte fotografiene, alt av skolepapirer og attester, og elektronisk utstyr. Det første jeg sjekket når jeg våknet var selvfølgelig at brannalarmen fungerte, at brannslukkingsapparatet vippet på grønt, og at innboforsikringen min fortsatt var up to date. Er det mulig å bli så paranoid?

IMG_9747-800x533

Nå skal alle bilder skrives ut på fotopapir og legges i album, og sammen med alle de viktigste papirene skal de inn i en brann – og vannsikker safe. Jeg skal også få forsikret de dyreste eiendelene jeg har slik at jeg har gode nok beviser dersom uhellet skulle inntreffe. Dette er UTROLIG viktig folkens! Jeg vet om mange som ikke engang har innboforsikring, så få fingeren ut av mørkehølet og skaff dere en god forsikring. DNB har egen innboforsikring for unge som dekker opp til 500 000 kroner, og du betaler kun 79 kroner i måneden! Så er du blakk kan du stille deg dette enkle spørsmålet: hva er viktigst av Netflix og alle eiendelene dine til sammen? Prioriteringer. Tygg på den.

 IMG_3148-800x533
Men i verste fall – skulle uhellet være ute så finnes alltid Polygon, et firma som redder alt som kan reddes når uhellet har inntruffet 😉

SES VI PÅ VIXEN BLOG AWARDS I KVELD?