Vixen Blog Awards er en flott happening, men det er også uhyre stressende. Jeg, som vanligvis ikke bryr meg om en dritt, ble plutselig opptatt av at jeg skulle se riktig ut for anledningen. Dette ligger jo så unaturlig for meg at det svir, men jeg prøvde, og det gikk naturligvis rett til helvete. Jeg faller ikke inn i kategorien «fabulous» som dresscoden så pent sa det, og jeg er ikke en typisk «pen jente». Jeg er tøff, jeg er rocka, jeg er morsom og jeg ler høyt. Høyest, faktisk. Så hvorfor skulle dette plutselig bli så viktig for meg? Fordi jeg var i en klein setting med mange andre kleshenger-kropper med blonde lokker, blå øyne og nyinnkjøpt gallakjole? Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er en typisk rosablogger selv om det er her jeg tilsynelatende ser ut til å ha havnet. Jeg får så mange kommentarer på at jeg er helt annerledes i virkeligheten enn bak tastaturet, og det tar jeg imot som et stort kompliment. Jeg er ikke hu pene, jeg er hu kule. Og det er helt greit. Tror dere jeg så riktig ut på Vixen denne onsdagen? Selvfølgelig ikke. Pressebildene på SIDE2, TV2 og Vixen.no fra den røde løperen er så jævlige at jeg nekter å legge de ut (det skal mye til med mitt nivå av selvironi) og jeg gjør ikke annet enn å lage duckface, grimaser og vise fingerne både i form av «peace» og «go-fuck-yourself». Sjarmerende kvinnemenneske, really.

IMG_3963IMG_3970 IMG_3969IMG_3971

Men selv om jeg innimellom prøver hardt, lykkes jeg gjerne i noen få minutter før krøllene faller ut av håret og sminken vaskes bort av sprutende regn eller fireballshots. Og hvem kan jeg takke for det? Jo, det flotte teamet jeg er så heldig å få lov å samarbeide med av stylister, hudpleiere, frisører og skjønnhetsteknikere. Jeg hadde ALDRI sett så pen ut uten disse menneskene, og derfor vil jeg anbefale de videre. ODA sørger for at huden min ser smashing ut til alle tider. BRIDGET sørger for at håret mitt er fresht og nyskapende. MADELEINE og JEANETTE sørger for at jeg ser bra ut uten sminke ved å fikse vippene mine. BIOTEK har tatovert brynene mine, og ANJA er på god vei inn i teamet som min nye negldesigner. Hva skulle jeg gjort uten disse jentene? ♥