Hei, og god søndag! Nå har vi nettopp kommet hjem fra en nydelig tapasmiddag i byen sammen med mamma og samboeren hennes, og jeg tror med hånden på hjertet at jeg aldri har opplevd bedre mat og service på et sted i Drammen. Vi bestilte chili – og hvitløksmarinerte scampi, ovnsbakt chevre, brød med aioli, ytrefilet med hvitløkssmør, carpaccio med urter, fylte paprika, green peppers, ostetallerken, baconsnurrede dadler og deilige amadinepoteter. Hvis du ikke blir våt i kjeften nå så er det noe jævlig galt med deg, for dette var bare helt villt! For ikke å snakke om service-minded servitører. Her var det ikke snakk om å prakke på eller lure oss til å kjøpe flere retter. Her anbefalte hun hva vi burde kjøpe – og IKKE – og vi ble fortalt at vi hadde bestilt for mye mat for fire personer, og at vi aldri kom til å klare å spise det opp. Hun hadde rett, og restauranten tapte penger. Men igjen så er det slik service som garanterer de fler besøk fra oss – og en god omtale her på bloggen. Så noter det på bucketlisten deres, drammensere. Alle MÅ besøke Anchas Bodega på torget! Du finner restauranten ved kinoen, i samme gate som Lizzis og Kicks. I morgen er det mandag, og en ny sjanse til å starte med blanke ark. Selv skal jeg logge noen timer på verdens beste jobb, Sonans, og hilse på verdens beste elever. Jeg har det så bra på jobb at jeg nesten kjeder meg i helgene. Har det klikka for meg? ♥

collage