God kveld fra sofaen! Her sitter jeg utslitt og svett etter å ha ryddet, vasket og skrubbet hvert hjørne av leiligheten. Er dere lei av å høre om dette nå kanskje? Vel, vent til dere får et par bikkjer og et rotete mannfolk inn i livet deres dere og, så kan vi snakke om det igjen. Jeg føler jeg ikke gjør annet enn å leke kokk og vaskekjerring, og gjett om jeg er lei! Derfor har jeg begynt å sette opp mål og drømmer i min nye almanakk (adlink) og planlegging av reiser for året som kommer er jeg godt i gang med. Har dere noen reisetips, kanskje? Tenker å stikke allerede i april – om jeg så må reise alene!

IMG_4078

Men la oss hoppe frem til det jeg egentlig skulle frem til med dette innlegget. Fotolys! De fleste har fått med seg at det er vinter og mørkt, og de fleste blogglesere har hørt bloggere sutre på grunn av nettopp dette. Kampen mot klokka er visst en pain in the ass på vinterstid, og bildene blir aldri bra nok. I dag kom samboeren min hjem med et fotolys beregnet for filming, og gjett om det påvirket bildekvaliteten! Bildet under er tatt i en mørk kjellerstue på kveldstid, og det er ikke redigert på noen som helst måte. Så kjære bloggere: løsningen er her. Det er bare å få ræva si bort på den lokale elektrosjappa.

IMG_4072

 Fotolampen får du tak i HER hos Elkjøp, og den koster 799 kroner ♥