God søndagskveld fra sofaen! Fyllesyke frøken Haugaard sitter grodd fast med beina på bordet og tekoppen i fanget, og venter på at sesongstarten av Robinson glir over skjermen. Planen var ikke å drikke i går, men etter en heftig cardio og rumpe – og beinøkt følte jeg for å sprette vodkaflasken i godt selskap. Planen var jo å slappe av med jentene i går og løpe ti kilometersrunden min på Spiralen i dag, men formen suger og jeg nekter å gå ut. Jeg har en fast runde rundt fjellet i sentrum av Drammen, og den går fra Toppenhaug til Landfalltjern og tilbake igjen. Solsiden opp, skogsveien ned. Deilig! Nå er det dessverre speilblankt på de største stiene, men jeg har joggebrodder fra Nordic Grip så meg er det ikke synd på! Siden jeg er så heldig å være sponset av Under Armour, 2XU og Proteinfabrikken har jeg fått teste en del coldgear equipment opp igjennom. Her finner dere mine favoritter som jeg virkelig kan gå god for:

IMG_2943-800x533

2XU elite compression får du for 1149,- HER – 18% rabatt hos Proteinfabrikken nå! (Adlink)

Skjermbilde-2013-11-21-kl.-15.03.35-800x520

Coldgear tights fra Under Armour HER. Perfekt til kalde cardiobaserte vinterdager! Topp HER.

noex

Det er forresten nærmere 50% rabatt på pre-workout HER! Jeg elsker denne med vannmelonsmak :):) Denne gir langvarig energi og pump under og etter trening og balanserer væske og saltnivået i kroppen (elektrolytter). Den inneholder kreatin og energifremkallende aminosyrer som arginin og taurine og tyrosin. Denne tar jeg rett før jeg hopper i bilen før trening, og den fungerer også supert mot fyllesyke! På Hove brukte jeg den som blandevann med vodka. Det var kanskje ikke det lureste jeg har gjort…